Nieuws

Impact coronamaatregelen

Helaas hebben we te horen gekregen dat op zaterdag 13 november 2021 nieuwe coronamaatregelen zijn ingegaan. 
Dit heeft ook invloed op onze geplande activiteiten. Hieronder staat beschreven wat er gaat gebeuren met de geplande activiteiten welke in de drie weken van de lockdown vallen:

Maandelijkse borrel: Jungle Fever
De maandelijkse borrel van november moet helaas worden overgeslagen, doordat onze stamkroeg Bascafé niet open gaat met de huidige maatregelen. 
Update: de borrel is vervangen door een optionele borrel met een arrangement bij Bascafé.

Jaarlijkse pubquiz
Doordat onze jaarlijkse pubquiz een groot begrip is voor ons als vereniging, hebben wij besloten deze op een later moment te doen. Het is namelijk een té leuk evenement en deze willen wij niet online hoeven doen. We hebben namelijk afgelopen jaar gemerkt, dat het online te doen is. Echter is het veel leuker om samen fysiek met elkaar de strijd aan te gaan. 
Dit betekent niet dat we nu zonder een leuke activiteit zitten. De Borrel- en activiteitencommissie heeft namelijk super snel een nieuwe activiteit op poten gezet. We gaan namelijk op 2 december met een groot aantal leden bowlen bij Olround!

Borrel op 2 december
Zoals wellicht hier boven al toegelicht wordt de borrel op 2 december dit keer vervangen door het bowlen. HIerdoor hopen we als nog een groot deel van de leden in veilige omstandigheden te kunnen zien. 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen